Verzending & Retour

BB&S Slipmat orders for UK clients

Since the shipping rates from NL to UK exploded due Brexit, we've been looking for a decent solution to keep the new shipping rates as low as possible for our UK fellas.

With the shipping structure, explained below, we are able to cut costs with around €10,- per UK order. 

All UK orders will be shipped in 1 parcel to the UK around May 20th.
Once it arrived in the UK, the slipmats will be dispatched by John of BB&S indiviually to the given addresses.

With this construction it may take a bit longer than direct shipping from NL, but we are able to cut cost with over 10€ per parcel. 

All UK customers who ordered BB&S slipmats will receive an email once the slipmats will be shipped to the UK. From this moment it will take aprox around 1 to 2 weeks until they arrive @ your home. 

For any additional questions regarding this shipping structure; please get in touch with Lucas @ lucas@yourslipmat.com

Verzendtijd / Track & trace

De pakketjes worden verzonden door PostNL, inclusief track & trace. Je ontvangt de track & trace code op het moment dat wij jouw slipmat(ten) in productie nemen. De slipmatten verzenden wij dan binnen 3 werkdagen.

Binnen Nederland worden pakketjes die vóór 17u op de post gaan de volgende dag bezorgd. Voor internationale verzendingen gelden andere tijden en bezorgmomenten. Kijk voor een volledig overzicht van de geschatte overkomstduur per land op de website van Postnl.

Wanneer wordt mijn pakketje verstuurd?

Dit is afhankelijk van de order grootte, en of het om bedrukte of blanco slipmatten gaat. De verzendtijden gelden vanaf het moment dat we de betaling hebben ontvangen.

Verzendtijd custom slipmats

1-100 stuks = binnen 3 werkdagen verzonden. Orders van meer dan 100 stuks verzenden we binnen 2 a 5 werkdagen - afhankelijk van de drukte.

Verzendtijd blanco slipmats

Blanco slipmatten worden tussen 1-3 werkdagen verstuurd. 25 stuks worden binnen 2 dagen verzonden, vaak dezelfde dag nog. Bij orders van +200 kopen we vaak het materiaal in op het moment dat de order binnen komt (excl. wit, zwart en kurk - die hebben we op voorraad). Deze worden vervolgens nog gesneden en verwerkt. Hier kan een aantal dagen overheen gaan.

Verzendtijd kurken slipmatten (onbedrukt)

Verzenden we binnen 1 tot 2 werkdagen. Bij orders van 25 of meer is dit tussen de 1 tot 3 werkdagen.

Custom kurken slipmatten verzenden we binnen 5 a 7 werkdagen.

Doen jullie ook spoedaanvragen?

Zeker. In 99,9% van de gevallen verzenden wij alle orders binnen 3 werkdagen. Mocht je een spoed-aanvraag hebben, laat het ons weten. Wel zijn hier kosten aan verbonden.

Gegarandeerd binnen 2 werkdagen verstuurd: €4,95
Gegarandeerd de volgende werkdag verstuurd: €8,95
Gegarandeerd dezelfde dag verstuurd (indien mogelijk): €12,95.

Verzendkosten

Binnen Nederland

Custom slipmats: Gratis vanaf 2 stuks (indien anders afgesproken). Voor een enkele slipmat betaal je €6,95 per bestelling.

Onbedrukte slipmatten : Vanaf €6,95 per bestelling, afhankelijk van de ordergrootte.

Platenhoezen : €6,95 per bestelling.

Verzendkosten zijn inclusief verzend- en verpakkingskosten. De handling- en verpakkingskosten zijn vast en de transportkosten zijn gebaseerd op de bestemming en de huidige PostNL-kosten.

België

Bedrukte slipmatten: Gratis verzending vanaf 10 stuks! (tot 10 stuks: €8,95)

Onbedrukte slipmatten: €8,95 per bestelling.

Internationaal

Wordt berekend bij de checkout.

Waarom zijn de verzendkosten hoger dan bij veel andere producten?

Ze passen niet door de brievenbus, en worden dus als pakket aangeboden. De pakketkosten bedragen voor ons €6,95 per bestelling, hier rekenen we een deel van door aan de klant.

Hoe wordt mijn pakketje verzonden?

Om de kwaliteit van de slipmatten ook tijdens de verzending te bewaken, worden orders van 1 of 2 stuks veilig in een sealtje verzonden, en orders van 3 of meer veilig in een stevige doos. De pakketjes passen niet door de brievenbus, met uitzondering van orders die alleen 7-inch slipmatten betreft. 

Problemen met verzending / pakket niet aangekomen?

Helaas kan er soms iets gebeuren met de post. Mocht je je pakketje niet ontvangen, neem dan contact met ons op en we kijken samen naar een passende oplossing.

Retourbeleid

Niet tevreden over het resultaat? *Dan kun je je order binnen 7 dagen gratis retourneren. Zo ben jij zeker van een prachtige custom slipmat, en zorgen wij voor tevreden klanten.

Uiteraard geldt dit alleen voor orders waarbij de fout bij ons ligt, en het resultaat dermate anders is dan hoe jij het hebt aangeleverd. Wij zijn ook mensen, en mensen maken soms fouten. Dat kan gebeuren. Wij zorgen in ieder geval dat jij daar de dupe niet van bent, en dat jij krijgt wat je verdient.

Binnen 7 werkdagen staat je geld weer op je rekening, inclusief de kosten voor het terugsturen. Uiteraard kun je er ook voor kiezen om een nieuwe slipmat op te laten sturen. We zorgen dat je hem binnen 3 werkdagen binnen hebt.

Voor meer informatie over onze werkwijze, beloften en merkrechten, stuur een mailtje naar Lucas of neem een kijkje op onze onze Terms & Agreements pagina.

Staat je vraag of antwoord er niet tussen?Neem gerust contact met ons op via info@yourslipmat.com!